Her jubler KBK over 1-0 ved Jonas Rønningen. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

KBK spilte 2-2 på hjemmebane mot Sarpsborg 08 søndag kveld.

Laget fra Kristiansund var klart best i kampens første omgang, i den andre mister de initiativet i kampen.

Mye kunne vært annerledes hvis KBK hadde scoret på alle de store sjansene de hadde før pausen. Slik ble det ikke.

I det dårlige været løp og kjempet KBK-spillerene utrettelig mot Geir Bakkes lag.

Skjøt gjorde de også. Med litt flaks kunne stillingen fort ha vært 3-0 ved pause, og ikke 1-0.

Det er Jonas Rønningen som scorer kampens første mål. Det gjør han på et frispark.

Bamba blir felt én centimeter fra 16-meteren, og en Sarpsborg-spiller mottar et gult kort.

Frisparket setter Rønningen først i muren, returen skyter han knallhardt i mål. Det står fortjent 1-0 på Kristiansund stadion.

Like etterpå er Bamba alene med keeper, men en fotparade fra Anders Kristiansen hindrer 2-0.

I løpet av den første omgangen var det flere KBK-spiller som skjøt mot Kristiansens mål, men  Sarpsborgs keeper Kristiansen var god i kveld.

Tidlig i den andre omgangen tar Sarpsborg 08 over føringen, og de snur etter hvert kampen og stillingen til 1-2. Patrick Mortensen og Krepin Diatta scoret målene for Sarpsborg 08.

Det så mørkt ut for KBK på tampen, men Christian Michelsen har trua og sender innpå Jean Alassane Mendy.

Fire minutter på overtid utligner Mendy til 2-2. En siste desperat ball sparkes oppover på banen, ballen heades videre, rett på hodet til Mendy, og i mål over en utrusende Sarpsborg-keeper. 2-2 og ellevill stemning på Kristiansund stadion.

– Vi gir oss aldri, sa trener Michelsen til kameraet etter kampen.

Neste seriekamp for KBK er borte mot Sogndal søndag 20. august. Før kampen ligger Sogndal ett poeng foran KBK på tabellen.