Trine Merethe Rød scoret 8 mål mot Volda 2 lørdag. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK Kvinner vant 30-24 over Volda 2 i Braatthallen lørdag ettermiddag. Ved pause var stillingen 14-13.

KHK leder nå sin avdeling i 3. divisjon med 12 poeng på seks kamper.

KHK spilte til tider direkte dårlig de første 30 minuttene av kampen i dag. Det eneste lyspunktet i den første omgangen var Trine Merethe Rød.

Hun jobbet hardt og scoret flere flott mål fra streken i kampens tidlige fase. Etter hvert begynte Volda 2 å prioritere henne, og hun ble bedre passet på og pakket inn.

– Dette gir jo våre utespillere flere sjanser til å skyte, og vi klarer jo stort sett å få til en balanse mellom langskudd og innspill til streken, men så blir det jo veldig mange bom i den andre omgangen da. Vi faller dessverre litt nedpå igjen, sier Trine Merethe.

Men seier mot Volda 2 ble det.

En pekepinn på hvor godt dette laget egentlig er, vil man kanskje få svar på søndag. I morgen reiser damene til Sunnmøre for å spille bortekamp mot Spjelkavik i Borgundhallen. I følge KHKs trener Henrik Hansen er Spjelkavik ett av lagene KHK kjemper med i kampen om opprykk i år.

– Vi har møtt grei motstand så langt, men møter nok langt bedre motstand i morgen, sier strekspiller Trine Merethe Rød til ksu247.no etter lørdagens kamp.

Laget må spille søndag uten en av dagens toppscorere. Eline Aandahl Måløy blir ikke med til Sunnmøre i morgen, mens Silje Sørborg er spilleklar dog litt redusert med en liten skade.

I dagens kamp scoret Eline Aandahl Måløy og Hege Merete Bergsnev 9 mål hver, Trine Merethe Rød 8 mål, mens Sissel Ranheim Sæther, Hannah Kitdal Flatval, Marie Sallaup Halse og Maren Lovise Aslaksen alle fikk én nettkjenning hver.