Hege Merete Bergsnev var meget god i Træffhuset tirsdag kveld. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHKs Damelag tapte 33 -29 borte mot Træff i Træffhuset tirsdag kveld. Kampen i toppen av 3. divisjon ble preget av til tider tøft forsvarsspill og mye dårlig skyting fra KHKs side. For mange og for tidlige avslutninger, mange av de fra for langt hold straffet seg for Kristiansunderne.

img_6748

Hege Merete Bergsnev (bildet) var kampens gigant for gjestene med sine 11 scoringer, hvorav to på straffe. Den tidligere eliteseriespilleren er dermed offisielt friskmeldt etter korsbåndskaden hun pådro seg i en opprykkskamp forrige sesong.

Stillingen ved pause var 16 – 14. Ved bedre skyting ville KHK lett ha ledet ved pause. Dessverre ble de skutt på alt for mange halvsjanser.

Et ti-talls publikummere fra Kristiansund hadde tatt turen over fjellet for å heie på sine favoritter. De fikk se en til tider underholdene kamp, av to svært angrepsvillige lag.

Keeper Karianne Hauge Karlsvik holdt nok en gang laget sitt inne i kampen med flere gode redninger.

Trine Merethe Rød spilte en god kamp i forsvar, til tider på grensen.

Det er ingen tvil om at KHK-damene har et høyt toppnivå inne. Når det flyter, kommer målene som perler på en snor, og de varter opp med festhåndball. Men så stopper det litt opp.

Damene har nå spillefri til over nyttår. 10. januar er det bortekamp mot Elnesvågen i Frænahallen.

Etter halvspilt sesong ligger laget på 3. plass med sine 14 poeng.