KBK vant 3-2 over Ullensaker Kisa på Jessheim stadion i kveld.

Etter 45 minutter var stillingen 2-0 til hjemmelaget. I den første omgangen var vertene stort sett best i det meste. De presset KBK høyt og lavt og var meget effektive.

KBK snudde kampen

Det er umulig å forstå hvordan et lag kan spille to så forskjellige omganger som det vi var vitne til i kveld.

Etter pausen gikk KBK i strupen på hjemmelaget, og slik fortsatte det gjennom hele den andre omgangen. Innsatsviljen var rett og slett enorm.

KBK er heldige som får en straffe tidlig i andre omgang, som Sverre Økland setter sikkert i mål.

I det 62. min. slår Ull Kisas keeper et kjempeskudd fra Mendy til corner. Corneren slåes og ballen ender opp hos Bamba, som setter den umiddelbart i mål.

I det 77. min. felles Mendy, og KBK blir tildelt nok en straffe. Sverre Økland setter ballen trygt i mål. 2-3, og KBK har snudd kampen.

KBK ligger nå åtte poeng foran tabelltreer Jerv når tre kamper og ni poeng gjenstår. Med seier mot formsvake Fredrikstad 16. oktober klokken 15.00 vil KBK være klare for neste års Eliteserie.

Slik opplevde vi omgangene:

24 min. Ullensaker Kisa 1-0.

Victor Grodås mister sin mann ved KBKs cornerflagg. Ull Kisa -spilleren får lagt inn. En fremmadstormende Nikolay Solberg setter ballen i målet bak Månsson.

36 min. Espen Næss Lund får gult kort for en felling utenfor KBKs 16-meter, han må da stå over neste hjemmekamp mot Fredrikstad på grunn av 3-korts regelen.

36. min Frisparket settes i mål.

Fredrik Krogstad skyter direkte over muren, oppe i Månssons høyre hjørne, og sørger for at laget i bunnstriden øker sin ledelse til 2-0.

44.min. Ull Kisas Markus Furseth draes ned i feltet . Der skulle laget fra Jessheim hatt en straffe.

Igjen straffes KBK av et effektivt lag. Vertene har vær spesielt farlige på KBKs venstre side med mange gode innlegg foran Månnsons boks.

50 min. Straffe til KBK.

Daouda Karamoko Bamba blir holdt i trøya av Edmir Asani.

2-1. Sverre Økland setter ballen midt i målet. Keeper hadde da valgt å slenge seg til høyre.

Drømmestart for KBK i den andre omgangen.

62 min. 2-2!!!

Ull Kisas keeper slår et kjempeskudd fra Mendy til corner. Corneren slåes og ballen ender opp hos Bamba, som setter den umiddelbart i mål.

68 min. Pål Erik Ulvestad inn for Kamer Qaka.

75. min. Stor sjanse for Bamba på Ull Kisas 16-meter, som dessverre kun klarer skyter rett på keeper. En enorm sjanse for KBK.

77 min. Straffe for KBK. En Ull Kisa forsvarer roter det til for seg selv og feller Mendy i prosessen. Virker som et helt riktig straffespark.

77 min. KBK har snudd kampen! Sverre Økland setter sin andre straffe i mål. 2-3.

82 min. Sverre Økland skyter via keeper i tverrliggeren. Nesten hat-trick på spilleren fra Ålesund.

87 min. Ny straffe for KBK. Igjen er det Asani som er synderen. Han feller Mendy bakfra. Virker klart.

87 min. Sverre Økland, som sikkert har lyst på den tredje scoringen, skyter dessverre over mål.

91. min. På en Ull Kisa corner topper de laget med sin egen keeper, og det er nettopp keeper Sean McDermott som får ballen på hodet. Han header knallhardt mot mål og forbi Månsson. Der redder Espen Næss Lund seieren for bortelaget. Næss Lund står på streken og header ballen ut fra mål. En utrolig situasjon.

Slutt! KBK har vunnet 3-2 på bortebane.