KHKs Johan Niva flytter hjem til Sverige. Foto: Atle Bjørnar Bratset

Det ble et knepent 22-24 tap for KHKs herrelag i Braatthallen søndag ettermiddag.

Pauseresultatet var skuffende 8-13 i favør bortelaget, tabellnabo Lillehammer/Faaberg Håndballklubb 09.

LFH09 passerte KHK på tabellen etter dagens kamp. Klubbene har like mange poeng, men laget fra Oppland har bedre målforskjell. KHK ligger nå over streken for direkte nedrykk. Klubben har seks poeng, etter å ha vunnet kun tre av elleve kamper så langt i årets 2. divisjon.

Omgangen, og egentlig også kampen, ble preget av for mange personlige feil. Lillehammer var kjappe i kontringene, og skapte mange situasjoner som endte opp i straffekast. Fem av disse 7-metrene endte opp som mål.

I en god periode, rett før halvspilt andre omgang, var KHK kun to mål bak motstanderen, men det ble med det.

Johan Niva og Kjetil Åndal scoret seks mål hver, Åndal scoret også på KHKs eneste straffekast, og endte opp med syv mål totalt.

Jonas Haugsgjerd scoret fire, men pådro seg en idiotisk utvisning for å ha skubbet en motspiller.

Hans Emil Herlofsen skulle også vært utvist, men det overså dommerne.

Ole Horder hadde en god første omgang, med cirka 10 gode redninger.