Glade KHK-jenter Eline Henriksen, Kristine Dyrnes og Matilde Løwe. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK Kvinner vant hele 28-16 hjemme i 3. divisjonskampen mot Flå/Lundamo i Braatthallen fredag kveld.

KHK vant den første kampen 34-29 i Horghallen i Melhus i november i fjor. I kveld var det klasseforskjell på lagene.

Ved pause var stillingen 13-5. Godt forsvarsarbeid sørget for at trønderne i kom til så mange sjanser. Litt mer konsentrert spill fra hjemmelaget og KHK kunne ha ledet med 15 mål til pause.

Trener Henrik Hansen brukte kvelden på å teste ut tre utespillere, alle født i år 2000. Eline Henriksen, Matilde Løwe og Kristine Dyrnes hadde ingen store problemer med sine oppgaver i kveld.

Keeper Haya Elhanafi, som er fast førstekeeper, er også født i år 2000. I kveldens kamp hadde hun en redningsprosent på langt over 50 prosent.

– Selv om Flå ligger tredje siste så forberedte vi oss godt til kampen, sier trener Hansen.

Den danske treneren var stort sett fornøyd med gjennomføringen av kampen, men ønsker at jentene skal redusere antall feil i angrep. Og skjerpe seg mot slutten av kampen, da de tidvis mistet litt konsentrasjon.

Eline Måløy scoret 7 mål, Hege Merete Bergsnev 6, Trine Merethe Rød og Sissel Ranheim Sæther 5 hver, Marit Melvold 3 og Sofie Fillingsnes Nilsen 2 mål. Monica Gersvold fra gjestene scoret seks.

KHK ligger nå på en tredjeplass, med 24 poeng etter 18 spilte kamper.

På søndag skal jentene i aksjon igjen. Denne gangen mot divisjonens beste lag, Træff. Den kampen spilles på søndag klokken 15.30 i Dalehallen.