KBK har kurs for tippeligaen. Her fra en tidligere kamp. Foto: Tore Lyngvær

I nydelig høstvær vant KBK 2-1 mot tabellbunn Raufoss på Nammo stadion søndag ettermiddag.

KBK, for anledningen i sine fineste hvite drakter, fikk det viktige ledermålet rett før pause, da Rocky Lekaj scoret mot sitt tidligere lag. 0-1.

Lekaj var best, på et KBK-lag som ikke hadde en spesielt god dag på jobben.

I andre omgang kjempet Raufoss seg inn i kampen og de fikk sin belønning etter 72 minutter.

Innbytter Simen Næss, scorer sitt fjerde mål for sesongen. Etter mye rot foran Månssons 16-meter får Ness stå helt alene på cirka 18. meter. Han fyrer av, og ballen sitter hardt i buret bak KBKs keeper.

Så avgjøres kampen.

I det 87. min.

Rocky Lekaj legger inn til Sverre Økland som skyter på direkten. Raufoss´ keeper Ole Lauvli redder, men ballen spretter opp til Jonas Rønningen som header ballen i mål.

Dermed står KBK med 54 poeng etter 25 spilte kamper.

Tabelltreer og tabelltoer Jerv og Sandefjord møttes søndag ettermiddag. Der ble stillingen 2-2.

Sandefjord står nå med 47 poeng. Jerv har 46 poeng.

Det gjenstår nå fem kamper i 1. divisjon for KBK. De to siste skal spilles mot nettopp Sandefjord og Jerv. Men først kommer Mjøndalen til Kristiansund neste søndag klokken 15.30.