KBKs Jesper Isaksen i hodeduell. Foto: KBK

KBK 2 haddde full kontroll på kampen mot Tomrefjord. Bortsett fra i det 75. og 76. minutt. Da scoret Tomrefjord to mål.

Serieleder i 4.divisjon, Tomrefjord gjestet mandag kveld Kristiansund stadion, og ble sendt hjem med sitt første tap i år.
Det var KBK som hadde sjansene i en målløs første omgang. Først i det 7. min, når Bruseth skyter like utenfor fra ca 20 meter. Like etterpå er Al-Janabi farlig frempå fra fem meter, men keeper får tilslutt blokkert skuddet.
Ved halvspilt omgang redder Tomrefjord på streken etter et frispark ute på KBKs venstre kant.

I andre omgang er det Al-Janabi som sender KBK i ledelsen etter 48 minutter, når han drar av en forsvarer, og setter ballen kontrollert ned i korthjørnet for keeper.
Sju minutter senere kontrer vi ved Cedra og Al-Janabi hvor ballen tilslutt havner til Rødsand foran mål. Han får en enkel oppgave å øke ledelsen til 2-0.

Andreas Røsand scoret mål mot Tomrefjord. Foto: KBK

I det 67. minutt driver KBK fint fremover på vår venstre side. Sigurd Koksvik får ballen og skjærer inn foran mål og skyter i mål fra 17 meter med et hardt lav skudd til 3-0.

I det 75. og 76. minutt, er ikke KBK med i det hele tatt, og slipper inn 2 mål. Men når Sigurd Koksvik syv minutter senere er frempå igjen med sitt andre mål for kvelden, er kampen avgjort.