Sean McDermott til finalen i Folkets spiller. Arkivfoto: Anders Tøsse / NTB scanpix

KBK tapte søndagens bortekamp mot Strømsgodset. Sluttresultatet ble 4-2 til Godset.

En elendig første omgang, som ga Strømsgodset 4-0 ledelse, gjorde oppgaven for stor i siste halvdel av kampen for laget fra Kristiansund.

Gjennom hele kampen stoppet keeper McDermott flere store målsjanser. 4-0 til pause kunne fort ha vært 6-7-8 – 0. McDermott var lagets klart beste spiller i kveld.

Positivt er det at KBK vinner den andre omgangen 2-0.

Dessverre for KBK blir Jean Alassane Mendy skadet på tampen. Spilleren blir liggende nede etter en kroppstakling av en Strømsgodset-spiller.

Hvor alvorlig skaden er er foreløpig ukjent, men tv-bildene viser Mendy på en båre som blir trillet ut av stadion.

Slik gikk det til

Vertene fra Drammen tok fra starten initiativet i kampen og presset høyt og hardt. Laget, som før kampen lå på tabellplassen bak KBK, ville mer, kunne mer og ønsket mer.

1-0 Eirik Ulleland Andersen. Andersen får stå alene i feltet foran et passivt KBK-forsvar og skyter ballen i må.

2-0 Kaptein Ulvestad er uheldig i en duell med Marcus Pedersen og skyver ballen inn i målet bak McDermott.

3-0 Marcus Pedersen stormer mot må foran et ryggende KBK-forsvar. Skyter på distanse til venstre for McDermott.

4-0 Christoffer Aasbak blir overlistet av Tocmac Chol Nguen. Nguen rykker fra Aasbak, som er sjanseløs mot den raske spilleren.

KBK slapp litt mer til utover i omgangen, men klarte ikke å få mål. Knapt nok skape en sjanse.

Tabellplasseringen skulle tilsi at dette skulle bli en jevnere kamp. Andreomgangen rettet litt på det inntrykket.

KBKs mål ble scoret av Kalludra. Et Coly-innlegg inn i feltet skyves bakover av en Strømsgodset-fot. Ballen ender opp hos Liridon Kalludra som skyter ballen i mål. 4-1.

Et par minutter senere reduserer innbytter Bamba til 4-2. Sammen med Sondre Sørli fosser Bamba opp på Strømsgodsets høyre side. Sørli får med seg ballen på siden og legger inn til Bamba, som setter ballen i mål i keeperens venstre side.

Mandag 17. juli klokken 19.00 kommer Vålerenga på besøk til Kristiansund stadion.