KBK og Start spilte 1-1 på Kristiansund stadion søndag kveld. Lagene hadde hver sin omgang, og Start gikk til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

KBK brukte pausen godt, og var det førende laget i den andre omgangen. Målet kom i det 88. minuttet. Bendik Bye var målscorer.

Kampen

Den første omgangen viste hjemmelaget seg fra en skuffende side. De spiller seg til få store sjanser, og presisjonen på oppspill til angriper Alexandersson var for upresise.

Flamur Kastrati, som måtte stå over på grunn av for mange gule kort, var synlig dypt savnet. Uten hærføreren er KBK rimelig tannløse. I hvert fall i de første 45. minuttene.

Start tar fortjent ledelsen etter 32 minutter ved Herolind Shala.

KBK framsto i perioder som et lag med lav selvtillit og var uten mål og mening i den første omgangen.

Heldigvis ble andre omgang langt bedre. Start legger seg svært lavt på banen, og KBK stanger og stanger, uten hell.

Dessverre ble kaptein Ulvestad skadet i en leggmuskel, og måtte byttes ut. Vi får håpe at kapteinen ikke blir langtidsskadet.

KBK fikk belønning til slutt da Sondre Sørli vinner tilbake en ball og får lagt inn til Bendik Bye. Trønderen setter høyrefoten til og ballen går i mål, til vill jubel blant Uglan-supporterne bak målet.

Det gjenstår ni kamper for KBK i årets serie.

Neste kamp er borte mot Molde på Aker stadion mandag 17. september klokken 19.00.