Arkivfoto: Atle Bjørnar Bratset

KBK spilte uavgjort 3-3 borte mot Sandefjord i dag. Nok en gang glipper seieren for KBK i kampens siste minutt. Denne gangen på et selvmål av en uheldig Aliou Coly.

Kampen

KBK tok ledelsen etter cirka tre minutter av kampen.

På en corner fra Aasmundsen stikker Bamba foten fram. Han fører ballen i mål nede til høyre for keeper. En flott prestasjon av ivorianeren og det står 0-1 på Komplett Arena.

Dessverre for KBK utligner hjemmelaget bare noen få minutter senere. Et ryggende KBK-forsvar klarer ikke å hindre at ballen ender opp hos Lars Pontus Engblom. Svensken setter ballen lavt til side for McDermott, og i mål. 1-1.

Etter 16 minutter skyter Bamba i stolpen. På en corner rett etter stoppes ballen av hånden til en Sandefjord-spiller og inn til keeper. KBK-spillerne protesterer og vil ha straffe, men til ingen nytte. TV-bildene viser en soleklar hands.

En flott KBK-sjanse oppstår etter 27 minutter. Et innkast fra Semb Aasmundsen stusses videre fra Benjamin Stokke til Dan Peter Ulvestad. Kapteinens heading triller forbi keeper og inn foran målet, men dessverre ut over streken, og det blir utspill for Sandefjord.

Mot slutten av omgangen er Engblom frampå igjen. Men McDermott er kjapt oppe i situasjonen og får sparket ballen unna foran svensken.

Publikum fikk se en til tider angrepsvillig og underholdene omgang.

Som i den første omgangen starter Bamba med å score mål.

Bamba header et innlegg mot mål, keeper redder men må gi en retur. Returen måker Bamba i mål. 1-2.

1-3 kommer på en corner. Benjamin Stokke løper sammen med en Sandefjord-spiller mot ballen. Ballen ender i mål, og det virker å være et selvmål.

Rett etterpå feller kaptein Ulvestad Sandefjords Flamur Kastrati innenfor 16-meteren. Straffen virker korrekt. Kastrati setter straffen selv i mål. 2-3.

Nok en gang glipper seieren for KBK på overtid. En corner for Sandefjord ender opp i knærne på Aliou Coly. Ballen triller dessverre feil vei, inn i målet bak McDermott.

Kampen ender 3-3.