Fredag formiddag åpner mathallen i Kristiansund dørene. Mætt & go er straks en realitet.

– Litt sommerfugler i magen nå, sier Stian Røsand. Men vi skal være klare til åpningen i morgen.

Konseptet er enkelt: lokalprodusert håndtverksmat og restaurant. Åpningstid som passer de aller fleste og trivelige omgivelser. Målet er å få på plass 500 lokale produkter, og Mætt & go ønsker å knytte kontakt med enda flere lokalprodusenter.

– Mangfoldet er stort rundt omkring, og det er ikke alle vi vet om. Dersom dere har et godt produkt, vil vi gjerne høre om det, sier Olav Kåre Jørgensen.

Brød vil det også bli i hallen. Dette skal de lage selv, basert på oppskrifter fra en annen averøying, Sverre Gunnar Haga. Han har skrevet boken “Menn som baker brød”, og har høstet mye anerkjennelse for denne.

I restauranten vil det være 100 sitteplasser. Det vil være varmmat og lunsjdisk.

img_0694

img_0692

img_0691