Karianne Hauge Karlsvik og Haya Elhanafi var gode mot Midsund i Braatthallen i kveld. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK Dame vant 28-27 mot Midsund i en utrolig spennende kamp i Braatthallen onsdag kveld.

img_6273

KHKs målvaktere Haya Elhanafi og Karianne Hauge Karlsvik spilte hver sin omgang, og de ble hjemmelagets matchvinnere med flere gode redninger. I kampens siste sekunder på stillingen 28-27 rotet hjemmelaget bort ballen i angrep, romsdalingene kontret raskt, men Elhanafi leverte en nydelig fotparade, og dermed kunne KHK juble for nok en hjemmeseier.

Kampen startet nervøst, spesielt for hjemmelaget, med dårlig skyting og dårlige avleveringer av ballen – som ofte endte opp hos motstanderen.

Feilene ble rettet opp og redusert utover i omgangen. Samtidig hadde keeper Karlsvik en god første omgang, med flere redninger, blant annet en straffe.

img_6066

Til pause viste tavla i Braatthallen stillingen 17-13.

img_6084

Kampens unge speaker Marie Brennskag.

img_6148

I andre omgang fortsatte hjemmelaget å score mål, og Elhanafi vartet opp med flere klasseredninger i første halvdel av omgangen. Men etter hvert begynte feilene å dukke opp igjen, og KHK slapp Midsund tilbake inn i kampen.

img_6162

Derfra og mot kampslutt byttet lagene på å score mål, men Midsund klarte aldri å utligne hjemmelagets ledelse.

img_6130

Hege Merete Bergsnev scoret syv mål, hvorav to var straffer.
Trine Merethe Rød, Elise Hoel Ulseth og Eline Måløy fire hver.
Marit Melvold og Sissel Ranheim Sæther tre hver.
Sofie Filingsnes Nilsen to mål, mens Maren Lovise Aslaksen scoret ett mål.

For Midsund scoret Laura Gina Craciun hele 12 mål.

Med all respekt for KHKs målscorere, dere ble reddet av keeperne i kveld!

I en kommentar til ksu247.no sier trener Gimnes at det var en rotete kamp med dårlig tempo.

– Heldigvis var motstanderen enda dårligere og KHK hadde en matchvinner i mål i andre omgang, avslutter Gimnes.

KHKs damelag ligger nå på tredjeplass i 3.divisjon etter ti kamper. Så lang har det blitt syv seire og tre tap.

Neste kamp for damene spilles 6. desember borte mot Træff klokken 19.30. Etter det er det spillepause til over nyttår.