Kristiansunds Benjamin Stokke feirer sitt tredje mål og gratuleres av Kristiansunds Jean Alassane Mendy. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

KBK har vunnet sin første borteseier i årets Eliteserie. Det skjedde borte mot Stabæk på Nadderud gressbane søndag kveld.

Sluttresultatet ble smått utrolige 1-4. Mendy scoret først, etter det ble det tre på rad fra Benjamin Stokke. Et ekte hat-trick i andre omgang.

Jean Allasane Mendy scoret KBKs mål etter 14 minutter av første omgang.

Mendy scorer rett før kvarteret er spilt i første omgang. KBK-spissen mottar en ball i bane fra Jonas Rønningen. Rønningen slår ballen over Stabæks forsvarere til en Mendy som spurter forover med ballen foran seg. Han setter den sikkert mellom bena på en utrusende Sayouba Mande.0-1. KBK har startet kampen offensivt.

0-2 kunne de ha blitt etter 21 minutter. Benjamin Stokke skyter nede til høyre for Stabæk-keeperen. Kun en fotredning hindrer 0-2.

Mål kunne det også ha blitt på Liridon Kalludra. I det 43. minuttet mottar han en ball fra Mendy. Liri slår den på direkten over Mande, i tverrliggeren!

KBK har forsvart seg godt mot et Stabæk-lag som kjempet hardt for å utligne. De stod 0-1 ved pause.

Stabæk utligner til 1-1 tidlig i andre omgang. På et innlegg fra KBKs høyre side er Alex Tchuimeni-Nimely først på ballen med hodet. Ballen går utakbart til venstre for keeper McDermott. 1-1 er fortjent etter spill.

Men det handler om å score mål.

KBK leder plutselig 2-1 på Nadderud!

Etter en fantastisk prestasjon av Liridon Kalludra. Etter å ha løpt fra midtbanen, gjennom Stabæks forsvar, serverer han ballen til Benjamin Stokke. Stokke lurer av keeper samt en forsvarer, for så å sette ballen midt i mål. En fantastisk prestasjon av Kalludra. Dessverre er dommeren involvert i målet da han står i veien for en Stabæk-pasning, som går til en KBK-spiller.

1-3!

Benjamin Stokke stjeler ballen fra en forsvarer som står feilvendt. Han lurer av en forsvarer og setter ballen utakbart nede til høyre for Stabæks keeper. 1-3 på Nadderud.

1-4!

Liridon Kalludra er igjen involvert. Han skyter etter hvert ballen mot Stabæks mål. Keeper redder først ballen ut i feltet. Der ligger Rønningen som en hai og skyter ballen i nettet. Smått utrolig det som har skjedd i den andre omgangen av denne kampen.

KBK har vunnet sin aller første bortekamp i Eliterserien 2017.