Jonas Rønningen, KBK. Arkivfoto: Tore Lyngvær

Åpningskampen i Eliteserien 2017 mellom KBK – Molde endte 0-1 på Kristiansund stadion lørdag kveld.

Moldes mål kom tidlig i andre omgang. Et innlegg fra KBKs venstre side gikk over kaptein Ulvestads hode. Der stod Fredrik Brustad klar med pannebrasken og satt ballen utakbart til keepers venstre side.

Kampens første omgang ble preget av et stort tempo, der begge lag hadde noen små til mellomstore sjanser. I det øsende regnværet dabbet det etter hvert litt av utover i omgangen. KBKs forsvar virket solid i store deler av omgangen. 0-0 ved pause.

Den andre omgangen startet i vind og regn som høljet ned. Dessverre for KBK får Molde et mål tidlig (52 min.) i andre omgang. Etter dette har Molde naturlig nok en en god periode.

KBK ble straks mer offensiv og kreativ når Liridon Kalludra ble byttet inn. KBK presset MFK bakover på banen, og skapte flere gode sjanser. Men mål ble det dessverre ikke.

Kanskje skulle KBK hatt straffe når Kamer Qaka blir dratt ned av en moldeforsvarer etter en corner?

Bamba blir skadet i en situasjon foran moldemålet. Spilleren virker å være skadet i nedre del av venstre fot. Vi får håpe ivorianeren ikke er alvorlig skadet. Han er en svært viktig spiller for KBK.

Neste hjemmekamp for KBK er mot Brann mandag 10. april klokken 19. Neste kamp spilles allerede onsdag denne uke. Da Møter KBK Odds Ballklubb borte. Kampstart er klokken 19.00. Radio KSU 24/7 oppdaterer deg på kampen underveis.