Liridon Kalludra

KBK vant 1-0 mot Florø på hjemmebane i dag. Det betyr at KBK for første gang er med i kvartfinalen i cupen.

Liridon Kalludra avgjorde kampen og ble matchvinner. Han scoret kampens eneste mål etter seks minutter ut i andre omgang.

Kampen var preget av mye godt spill fra nordmørslaget i første omgang, uten at det resulterte i noen mål. Hjemmelagets Benjamin Stokke hadde en fantastisk sjanse, men bommet på målet. Det var også flere andre muligheter for hjemmelaget å sikre forspranget.

Florø var også med i kampen og presterte to gode muligheter til scoring i KBKs mål, men hjemmelagets målvakt Sean McDermott sørget for å holde målet fritt.

Etter knappe seks minutter i andre omgang kommer altså seriersmålet. Ballen går fra Sverre Økland til Jean Mendy. Mendy setter ballen videre til Liridon Kalludra, som iskaldt lobbet ballen over Florøs keeper.

Det ble kampens eneste mål. De siste 15 minuttene presset Florø skikkelig, men KBK holdt stand.

I cupens kvartfinale møter KBK Molde på Aker stadion.