Dagens seier betyr at KBK topper 1. divisjon. Her er fra forrige helgs kamp mot Åsane. Foto: Tore Lyngvær

KBK ligger på toppen av 1. divisjon etter at de slo Strømmen 3-1 på bortebane søndag kveld.

Med dette resultatet leder nå KBK 1. divisjon, fordi Sandefjord tapte 1-0 mot Kongsvinger.

Samtidig gikk flere resultater Nordmørslagets vei. Seks av de nærmeste konkurrentene avga poeng i kveld.

KBK tok ledelsen etter litt over halvparten i første omgang. Det var igjen Daouda Bamba som klarte å få ballen over streken. 0-1.

Mot slutten av første halvdel ble det klart for en ny scoring av bortelaget. Det var Molde-utlånte Amidou Diop fra Senegals tur. 0-2.

KBK slapp igjen motstanderen inn i kampen mot slutten, da Ulrich Ness reduserte til 1-2  cirka ti minutter før full tid. Dermed var kampen spennende igjen.

Men det skulle ikke gå lenge før Diop var frempå nok en gang, og avgjorde oppgjøret. Et par minutter før full tid lurte han ballen inn under keepers venstre side fra svært skrå vinkel. 1-3.

KBK leder dermed 1. divisjon med sine 26 poeng etter elleve spilte omganger.

Neste helg blir det toppkamp borte mot Lars Bohinens tabelltoer Sandefjord.