KBK-Hødd 2-0

Det var en fantastisk ramme rundt kampen på Kristiansund Stadion. 2402 tilskuere er ikke dagligdags. Forventningene var skrudd over skydekke. Med seier ville KBK toppe Obosligaen.

Hødd åpnet best og hadde det meste av spillet i 1.omgang. Det var som å se KFK i gamle dager. De hadde ballen mest, men kom ikke til de kjempestore sjansene og tapte vanligvis 1-0. Det var nedfelt i murene å tape 1-0 på Gressbanen, sa en gang Øystein Lian. Volleyballtreneren som vant alt som var i idretten som krever spenst og lange hender. Men nå har banen skiftet navn og murene har blitt dekket slik at vi har et topp moderne anlegg. Her trenger man ikke investere en krone om det skulle bli spill i eliteserien.

KBK lå lavt og ble delvis overspilt av en god sunnmørsk midtbane i første omgang. Backfirern og keeper virker derimot bunnsolid. Særlig keeper Conny Månson. KBK  KBK har noen klassespillere. I begynnelsen av 2.omgang kjørte de kampen. Kombinasjoner mellom Liridon Kalludra og Amidou Diop var en fryd å se på. Diop som å se gode gamle Glenn Hoddle. En utrolig slepen teknikk og et herlig overblikk.

Daouda Bamba scoret i det 61.minutt etter at Hødd sovnet fullstendig på en corner. Dermed var Bamba toppscorer i 1.divisjon med sine 7 fulltreffere. Og i det 85.minutt puttet han inn enda en ball.