Arkivfoto fra en tidligere kamp. Foto Tore Lyngvær

KBK vant 1-0 borte mot Ranheim søndag kveld. Målet ble scoret rett før pause av Jean A. Mendy.

I kampens første omgang var det klasseforskjell på lagene. KBK styrte det meste og burde hatt flere mål før pause. I de siste 45 min. kommer Ranheim mye mer inn i kampen. Om KBK spilte på en ett-måls seier vet vi ikke, men en skuffende andre omgang av tabellederen var det.

Jerv vant en sterk 2-1 seier i Levanger og er nå tabelltoer med sine 39 poeng. Sandefjord på tredjeplass med 38 poeng spiller bortekamp mot Mjøndalen mandag klokken 19.00.

KBK leder nå 1. divisjon med 45 poeng.

Slik opplevde vi kveldens kamp:

1.omgang

Victor Grodås spiller venstre back for KBK, og spiller da hvor Tor Erik Torske har vikariert for skadde Erlend Sivertsen.

Etter 8 minutter skyter Gjertsen fra utenfor 16-meteren. Ballen treffer innsiden av Månssons venstre stang og går ut mot cornerflagget. Kjempesjanse.

10. min Mendy kommer alene med keeper og en forsvarer, og lobber ballen, men keeperen får noen fingre på ballen. To store sjanser til begge lag nå.

14. min. Ranheim-frispark blir slått hardt inn, men går rett til side for mål.

17. min. Nydelig innlegg som frispiller Bamba alene foran Ranheims mål. Dessverre treffer ikke Bamba ballen riktig og den går utenfor. Der burde Bamba scoret.

22. min. Bamba lurer av Ranheim forsvarer og serverer ballen til Kalludra. Istedenfor å skyte på direkten velger Kalludra å drible. Sjansen rotes bort.

26. min. Rønningen får ballen i feltet et par meter fra keeper. Ferdighetene svikter og skuddet mot mål blir alt for svakt og for dårlig plassert. Burde ha scoret.

Ranheim ligger lavt og KBK presser.

28. Ranheim skyter. Månsson redder.

31. min. Bamba skyter på målt. Lett for keeper.

32 min. Nok en sjanse for Bamba. Dessverre skyter han til side for mål.

KBK klart best. Ranheim er farlige når de kontrer.

40. min. KBK 0-1. På en corner header en KBK-spiller, Coly eller Bamba, ballen ned i feltet foran Ranheims keeper. Der står Mendy klar og setter ballen lett i mål. Det er vel fortjent etter sjanser og spill.

45. min. Pause. Det er klasseforskjell på lagene. KBK leder fortjent 1-0 på DNB Arena utenfor Trondheim.

Victor Grodås var bunnsolid i sin debut for Kristiansunds-laget.

2. omgang

Ranheim bedre med i starten av andre omgang.

54. min. Coly legger en lang ball mot Bamba. Dessverre er den litt for lang og Ranheims keeper når fram.

55. min. Bamba alene med keeper. Fantastisk redning av Ranheims keeper.

Skuffende å se KBK slippe trønderne inn i kampen.

63. min. Mendy ut. Lekaj inn.

66. min. Svakt forsvarsspill av Ranheim. En ball spilles tilbake mot egen keeper. Bamba klarer nesten å snappe den opp.

Kjedelig på Ranheim nå.

73. min. KBK bytter. Kamer Qaka ut. Ekpe inn.

74. Kalludra skyter like utenfor keepers høyre side. KBKs største sjanse i andre omgang.

Innbytterne Ekpe og Lekaj skaffer KBK en corner. Rønningen skal ta den. Ny corner.

Elendig corner av Rønningen, skyter den langt over mål.

78. min. Flott prestasjon av Ekpe. Finter bort to Ranheim-spillere. Skyter så mot målet, men keeper redder.

86. min. Bamba alene med en forsvarer og keeper. Sjansen renner ut i sanden…

89. Bamba ut. Tor Erik Torske inn på banen.

90. min. Fire minutter lagt til.

91. min. Kjempeskudd fra Lekaj. Keeperen strekker seg i full lengde og får slått ballen over til corner. Ballen var på vei mot mål…