Torgil Øwre Gjertsen scorer kampens første mål mot Stabæk. 1-0. Foto: Tore Lyngvær

KBK vant 1-0 hjemme mot Stabæk søndag kveld.

Torgil Øwre Gjertsen scorer kampens første og eneste mål. Liridon Kalludra slår en flott ball til Benjamin Stokke, som videre frispiller Gjertsen. Med venstrefoten setter Gjertsen ballen nede i keeperens venstre hjørne. 1-0.

Stabæk får muligheten til å utligne da Christopher Aasbak lager en soleklar straffe etter 12. minutter. KBK-backen feller en Stabæk-spiller som er på vei ut mot siden.

KBKs sisteskanse Sean McDermott redder straffen fra Ohikhuaeme Anthony Omoijuanfo. Straffen skytes nede til venstre for McDermott. Han er kjapt nede, ballen går utover, men han rekker å kaste seg fram og får styrt ballen unna fremadstormende angripere.

En utrolig viktig redning av McDermott. Svak straffe av årets toppscorer i Eliteserien.

Stabæk var absolutt med i den første omgangen, og burde i nok hatt ett mål etter sjanser, men Sean McDermott er som vanlig god i KBK-målet. 1-0 ved pause.

I den andre omgangen er det et veritabelt stormløp mot KBKs mål. Men mål blir det ikke for Stabæk.

KBK tok et byks opp på tabellen og ligger nå på 11. plass med 26 poeng. Bak seg har de per i kveld Sogndal, Aalesund, Vålerenga, Tromsø og Viking.

Fredag klokken 19.00 spiller KBK borte mot Brann i Bergen.