KBK møter Florø hjemme i neste runde i cupen. Her fra kampen når KBK slo KFUM Oslo 3-2 søndag ettermiddag. Foto: Tore Lyngvær

Etter å ha tapt to hjemmekamper på rad, vant KBK 3-2 hjemme mot KFUM Oslo søndag ettermiddag. Det var en til tider hard fysisk fotballkamp, der laget fra Oslo scoret på sine to sjanser i kampen.

Etter kampen står KBK nå med 51 poeng etter 24 kamper. Jerv inntar andreplassen med 45 poeng etter like mange kamper. De slo Åsane 2-0 hjemme i Grimstad.

Kampens spiller var Daouda Karamoko Bamba som scoret to mål, fikk to gule og ett rødt kort.

Sandefjord spiller hjemmekamp klokken 18.00 i kveld mot Ull Kisa.

Før dagens kamp lå KFUM Oslo tredje sist i 1. divisjon med sine 23 poeng. På sine 10 siste kamper har laget fra Oslo kun én seier, det var en 3-0 seier hjemme mot bunnlaget Bryne.

Slik var kampen:

15. min. Direkte kjedelig i det første kvarteret av kampen. KBK har ballen mest.

17. min. Aliou Coly skal sette ballen i et åpent mål fra KFUMs venstre side. Dessverre for KBK bryter Daouda Karamoko Bamba Colys bane, og skyter ballen i nettveggen på utsiden av målet. Coly er tydelig frustrert over å ha blitt fratatt sin store sjanse.

Nydelig vær, men dessverre litt mye vind i Kristiansund i dag.

30. min. KBK har ballen mest men de har ikke skapt mange sjanser i kampens 30 første minutter. KFUM Oslo har knapt hatt en sjanse.

40. min. 0-1 KFUM Oslo score på sin første sjanse i kampen. På et frispark fra midtbanen stikker Martin Wiig fram hodet og nikker den utakbart nede i Månssons venstre hjørne.

42. min. 1-1 Hardt skudd på mål fra Dan Peter Ulvestad. Skuddet bokser Oslos kanadiske keeper Lars Hirschfeld til en corner. Rocky Lekajs innlegg ender opp hos Bamba som, etter å ha dempet ballen, setter den kontant i mål.
47. min, Bamba blir for ivrig og river ned en KFUM-spiller bakfra. Han får sitt tredje gule kort for sesongen og må dermed stå over KBKs neste kamp borte mot Raufoss.

51.min. Bamba header på mål, men keeper Hirschfeld skyver ballen over til corner. God sjanse.

59. min. Qaka får gult kort. Det første etter han tidligere måtte sone en kamps straff tidligere i sesongen.

63. min. Kalludra inn for Mendy.

66. min. Andreas Hopmark får et spark i ansiktet. Med rennende blod må han gå av banen for å få behandling.

KBK sliter med å trenge gjennom et solid og disiplinert forsvar.

73. min. Så sitter den for Lekaj. 2-1 til hjemmelaget, som har snudd kampen. Jonas Rønningen slår ballen inn fra gjestenes høyre side. Lekaj kjemper om ballen med en forvarer. Ballen faller mot bakken, og den tidligere Raufoss-spilleren skyter ballen kontant i mål med venstreslegga, utakbart for Hirschfeld.

85. min. KFUM Oslo utligner. 2-2. Igjen er det Martin Wiig som alt for lett lurer av KBKs forsvarere.

86. min. Utrolig, KBK scorer igjen! Laget fra Kristiansund får et frispark på KFUM Oslos høyre side. Jonas Rønningen slår ballen hardt mot mål, der dukker Bamba opp og stusser ballen videre i mål. Ville jubelscener på Kristiansund stadion!

87. min. Bamba får sitt andre gule kort for å ha sparket bort ballen. Dermed drar dommeren opp det røde kortet. To gule kort, to mål og et rødt kort for Bamba. Litt av en dag på jobben for ivorianeren, som drar skjorten over ansiktet når han går av banen.

Mange tøffe dueller ender opp med spillere som ligger nede.