Johan Niva og Rolandas Uoslys fikk blomster og takk for god innsats i KHK-drakta. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK spilte søndag ettermiddag uavgjort 29-29 mot Gloppen fra Sandane i Sogn og Fjordane.

Før sesongens siste kamp hadde KHK sikret seg videre spill i 2. divisjon til neste sesong. I Braatthallen ble flere yngre spiller testet ut på banen. Hvilke av disse som kommer opp på andre-divisjon-nivå neste sesong skal bli moro å se.

Johan Niva og Kjetil Åndal scoret scoret 7 mål hver, Hallvard Storbukt 4, Danius Matitus , Bendik Vold Hovde og Kjetil Gimnes 3 mål hver, og Marcio Goncalves scoret 2 måø.

KHKs litauiske gigant av en keeper Rolandas “Rolo” Uoslys og klubbens svenske kaptein Johan Niva vender begge hjem til sine respektive land etter god innsats i KHKs farger de siste årene. Niva siden 2014, Rolo siden 2010.

Rolo har trappet ned de siste årene, og klubben har gode keepere på gang. Niva vil også bli savnet neste sesong. Klubben er i gang med å finne en erstatning.

Begge spillerne fikk blomster for innsatsen og mange varme ord fra sine medspillere med seg på reisen hjemover. Det er tydelig at begge spillerne vil bli dypt savnet av sine medspillere og
klubb.

KHK-spillerne har nå en liten pause til over påske. Deretter starter en fem måneders periode med forberedelser og trening fram mot sesongstart av 2. divisjon 2017/2018.