Arkivfoto. KBKs Aliou Coly mot Sandefjord i 2016. Foto: Tore Lyngvær

KBK tapte 2-0 borte mot Sandefjord mandag kveld. Det offensive spillet KBK vartet opp med i dag er mer skuffende enn selve resultatet. Dette var utvilsomt KBKs dårligste kamp så langt i Eliteserien. Kreativiteten og kvaliteten på det offensive spillet var nærmest fraværende. Vi kaster dermed et langt og lengselsfullt blikk etter Bamba og Qaka.

Den første omgangen gjennomførte KBK uten å skape en eneste god sjanse. Sandefjord var litt oftere på besøk hos gjestene fra Kristiansund, men KBK var solide i forsvar i de første 45 minuttene.

Den samme stillingskrigen fortsetter etter pause, før Nikita Baranov lager straffe. TV-bildene viser at Kai Erik Steen fra Gneist IL var korrekt i sin avgjørelse.

Flamur Kastrati setter ballen nede til høyre, Sean McDermott kaster seg motsatt vei, 1-0.

Kristiansund BK blir også fratatt et mulig mål på tampen.  Jean A. Mendy blir tydelig felt inne i 16-meteren.

På en corner får innbytter Andre Sødlund stå alene i feltet, og han pirker ballen i mål. Det står 2-0 på Komplett arena.

Ny bortekamp neste helg

Neste helg venter nok en bortekamp for KBK. Da skal de møte Geir Bakkes Sarpsborg 08.

Neste hjemmekamp spilles mot Strømsgodset på søndag 30. april klokken 18.00.

Mellom disse eliteseriekampene spiller KBK NM-Cup-kamp borte mot Brattvåg onsdag 26. april klokken 18.00 på Brattvåg kunstgress.