Stinn brakke ved tidligere arrangement. Denne gangen tar Apetitt for Nordmøre for deg miljøvennlig og bærekraftig matproduksjon (Foto Per Christian Leikanger)

Det er snart klar for årets første Appetitt for Nordmøre, og nå er det med miljø som tema.

Det er femte gang Kom Kultur arrangerer Appetitt for Nordmøre. Målet med disse eventene er å fremme lokal matproduksjon og produsenter.

– Det produseres alt fra kjøtt til spiselig tang i Nordmørsregionen, og Appetitt for Nordmøre vil trekke frem noen sentrale bidragsytere som er fremoverlente i det bærekraftige matmarkedet. Disse fokuserer på økologi, klimavennlig produksjon, dyrevelferd og en sterk tro på å bygge bærekraftig matproduksjon for fremtiden, sier Sanna E. Ryg sammen med de andre traiéene i Kom Kultur.

Noen av lokalprodusentene som står på programmet førstkommende torsdag er Galloway Økokjøtt, Smøla Honning og Skarvøy tang og tare. Appetitt for Nordmøre er åpent for alle, og ikke minst gratis.

Foto Studio 400