Foto: Operaen i Kristiansund

Under Operafestukene i februar 2018 skal Cole Porter-musikalen Kiss me Kate pryde programmet, sammen med Bizets Carmen. Det er lenge siden sist en musikal var en del av Operafestukene – forrige gang var Lady be Good i 2005.

Neste års musikal Kiss me Kate handler i korte trekk om produksjonen av en musikalversjon av Shakespeares «Troll kan temmes», og konflikter og romanser både på og av scenen mellom stykkets ulike roller. Musikalen har mange flotte musikknummer, og det blir også mye fin dans.

Arne Fagerholt, kjent blant annet som danser og leder i dansekompaniet Carte Blanche og som regissør av danseforestillingen «Patina», har regien på musikalen, mens Kjell Seim skal dirigere. De to største hovedrollene er allerede på plass, men nå letes det etter sangere og dansere som kan fylle resten av rollegalleriet. -Tidligere i april hadde vi audition i Oslo, med mange flinke sangere og dansere innom. Men vi vil også ha med lokale flinke folk, og ser nå fram til audition i Kristiansund den 12. mai forteller produsent ved Operaen i Kristiansund Britt Westavik.

Auditionen i Kristiansund blir todelt, med en del for dansere med mest dans og litt sang, og en del for sangere med mer sang og litt dans. Westavik vil gjerne ha flere påmeldinger og røper at audition ikke er så skummelt som det kanskje høres ut som: – Enten du vil stå foran på scenen eller foretrekker å stå litt lengre bak, så er du hjertelig velkommen på audition hos oss!

Påmelding til audition sendes til Britt Westavik innen mandag 8. mai. På Operaen i Kristiansunds nettside finner du mer informasjon. Selve auditionen blir 12. mai fra kl. 15, i Operaens Ballettsenters lokaler i Kongens Plass 1 (Gamle biblioteket).