Famous bar har fått ny daglig leder. Det vil merkes, lover han. Nå heter det No 9 og Frank Tendeland har tatt på seg jobben.

Tendeland bør være kjent for de fleste som tar seg en tur på byen. Han har nesten et tiår bak seg i utelivsbransjen i By ved hav. Nå har han tatt på seg oppgaven som daglig leder for det siste tilskuddet på utelivsstammen. Nå skal No 9 profileres som et utested for oss voksne.

– Jeg synes det er på tide med et utested hvor man slipper å skrike til hverandre, sier Tendeland. Tankene spinner rundt, men jeg velger å ta dette stegvis, sier han til KSU 24/7. Først må vi få besøket opp i hovedetasjen, så kan vi kanskje snakke om planene i underetasjen…

Tendeland har med seg Pål Forsnes på eiersiden. Forsnes har i en årrekke vært involvert i utelivet i byen. Tendeland forteller at fokuset skal fortsatt være et brunt utested. Men noen endringer vil komme umiddelbart: – Vi skal ha fokus på det nære, sier han. Norsk øl og lokalt øl. Kortreist mat  vil også komme. I tillegg vil den drevne barnmannen ha inn musikk. – Trubadurer skaper alltid god stemning, sier han.