Kaptein Dan Peter Ulvestad under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Kristiansund på Ullevaal stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

KBK tapte 1-0 borte mot Vålerenga i kveld. Det er et greit resultat etter spill og sjanser.

Vi må også gi ros til KBKs supportere i kveld. Vi er ikke overrasket om det var 400-500 av de på Ullevål i kveld. Imponerende!

Christian Michelsens gutter spilte én dårlig og én god omgang på det våte Ullevoll-gresset i kveld. Den første omgangen var dørgende kjedelig, der VIF hadde ballen mest og KBK var lite kreative når de først fikk ballen.

Den andre omgangen er langt bedre sett med våre øyne, både før og etter VIFs tidlige mål.

VIFs mål ble scoret av Robert Lundström. Han mottar ballen like ved 16-meteren til venstre for KBKs forsvar. Svensken fyrer løs, og det virker som ballen treffer en KBK-fot. Ballen ender i mål bak McDermott.

Michelsen startet kampen med Mendy og Bamba i angrep. Vi får se om Michelsen starter slik på søndag, hjemme mot FK Haugesund.

KBK-spillerne Aasbak, Sørli og Stokke hadde alle gode skuddforsøk, disse endte dessverre i keepers armer eller ut til resultatløse cornere.

KBK ville mye i dagens kamp, men fikk det ikke helt til.

Nå venter to hjemmekamper og én cupkamp

KBK skal nå spille 2 hjemmekamper på rad i Eliteserien.

Søndag 21. mai klokken 18.00 KBK – FK Haugesund.

Søndag 28. mai klokken 18.00 KBK – Sogndal.

Glem heller ikke bortekampen i 2. runde NM-Cupen mot Verdal onsdag 24. mai klokken 18.00.