Torgil Øwre Gjertsen scoret KBKs mål mot AaFK i kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix

Foran en imponerende mengde KBK-supportere spilte KBK 1-1 mot AaFK på Color Line Stadion i Ålesund i kveld.

Torgil Øwre Gjertsen scoret for gjestene på et skudd fra 17-18 meter da det var cirka 4 minutter igjen av ordinær tid. AaFK utligner til 1-1 fire minutter på overtid.

KBK har nå 30 poeng etter 26 spilte kamper.

AaFK og KBK spilte en jevn og spennende første omgang på Color Line stadion lørdag kveld. Begge lag hadde sine store sjanser, men var svært lite effektive foran mål.

Mot slutten av omgangen fikk Bamba et innlegg fra Gjertsen, som ivorianeren burde ha satt i mål. Dessverre nøler han på vei mot ballen, og sjansen glipper. Det er smått utrolig at Bamba ikke klarer å gi KBK ledelsen rett før pause.

Ålesund hadde en lignede situasjon tidligere i kampen, men den ble i tillegg avblåst for offside.

For andre gang presterer KBK å få en spiller utvist. I kveld er det Amidou Diop som pådrar seg to klønete gule kort. Det andre kommer når han feller en AaFK spiller like ved Andreas Lies mål. Dag Vidar Hafsås har intet annet å gjøre enn å vise senegaleseren det røde kortet.

KBKs beste spiller i kveld var i våre øyne kaptein Dan Peter Ulvestad. I det hele tatt gjennomførte KBK en god defensiv kamp i kveld. Aliou Coly, som fikk sitt røde kort mot Viking sist helg, var ikke nevneverdig savnet. I hvert fall ikke defensivt.

Det er nå fire seriekamper igjen å spille for KBK, og det skal kjempes om 12 poeng.