Trine Merethe Rød og fire motspillere, mål! Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK slo tabellnabo Spjelkavik i søndagens kamp i Braatthallen. Sluttresultatet i toppoppgjøret ble 29-26. Stillingen ved pause var 15-12.

Dette er to jevngode lag, noe tabellen også viser. Den andre omgangen endte i tillegg 14-14. Jevnt!

KHK ligger nå på 2.plass i 3. divisjon med 27 poeng, med Spjelkavik rett bak på 25 poeng. Sunnmøringene har en kamp mer spilt.

Det er nå fire poeng opp til serielederen Melhus/Gimse for KHK.

Kampen i dag var til tider meget spennende, der lagene fulgte hverandre stort sett gjennom begge omgangene. Vi må igjen framheve keeper Haja El Hanafi, som foretar noen utrolig viktige redninger på tampen av kampen. Speaker Alf Helge Fevåg kunne opplyse at El Hanafi var oppe i en redningsprosent på 50 prosent.

I tillegg hevet utespillerne seg flere hakk, etter en god Spjelkavik periode, der de hadde hentet inn en større KHK-ledelse, og tavla plutselig viste 25-25.

Vi skrev i går at “Det spøker for opprykk” etter at KHK-damene tapte hjemme mot Elnesvågen. Med dagens gode resultatet har de nok forbedret sin situasjon, men de må fortsatt slå Melhus/Gimse på bortebane, samt at Trønderlaget må tape enda en kamp. Selv ikke det garanterer opprykk for KHK.

KHK varierer på straffeskyterne. Maren Lovise Aslaksen scoret ett mål på straffe. Foto: Atle Bjørnar Bratset

Alt i alt, en tidvis god kamp håndball utført av KHK-damene, noe som får lørdagens resultat til å fremstå som desto mer uforståelig.

Etter draktnummer viser kamprapporten følgende målscorere:

Sissel Ranheim Sæther scoret tre mål, Trine Merethe Rød fem mål, Nora Yvonne Haug Knipscheer ett mål, Eline Aandahl Måløy syv mål, Maren Lovise Aslaksen ett mål , Hege Merete Bergsnev 11 mål og Kristine Dyrnes scoret ett mål.