Strindheim - KHK. Foto: Sissel Ranheim Sæther.

KHK Herrer tapte (29-27) borte mot Strindheim Håndball Elite lørdag ettermiddag.

Pauseresultatet i Leangenhallen var 16-12 til hjemmelaget.

KHK fulgte Strindheim målmessig helt til en timeout i det 22. minuttet av den første omgangen. Etter timeouten klarte KHK kun å score ett mål på åtte minutter.

Del meldes om en del skuddbom og litt passivt forsvar i de første 30 minuttene. Dette retter laget opp i den andre omgangen.

Den andre omgangen starter bra, og for første gang klarer laget å spille seg fram til en ledelse på stillingen 20-21. Derfra og inn kniver lagene om å lede med ett mål helt til kampen nesten er ferdig.

Tre minutter før slutt er stillingen 27-27. Dessverre klarer ikke KHK å score på tampen, og tapet er et faktum.

Laget pådrar seg underveis et par utvisninger på to uavgjort-resultater i den andre omgangen.

I tillegg mottar Danius Matitus et rødt kort når fire og et halv minutt gjenstår av kampen.

Det var skuffende gutter som gikk av banen i ettermiddag.

Halldor Gudjonsson scoret 6 mål, Danius Matitus 3, Markus Nummedal Bævre 1, Kjetil Gimnes 1, Kjetil Åndal 10 mens Jonas Haugsgjerd scoret 6 mål.

Søndag klokken 14.00 spiller KHK helgens andre kamp i Trøndelag. Da venter Tiller i Rostenhallen.