KHK Herrer vant borte mot Tiller i søndagens kamp i 2. divisjon. Foto: Sissel Ranheim Sæther

KHK Herrer vant dagens bortekamp mot Tiller i Rostenhallen i Trondheim.

Et sterkt resultat med tanke på at de tapte med to mål mot Strindheim lørdag.

Sluttresultatet i dagens kamp ble 30-33. Ved pause var stillingen 18-14. KHK vant dermed den andre omgangen 19-12.

KHK spilte dårlig i forsvar i de første tredve minuttene.

I pausen tok spillende trener Kjetil Gimnes tak i problemene og kampen skiftet karakter. Guttene spilte knallgodt i forsvar, samtidig som keeper Ole Horder spilte en kanonbra 2. omgang.

Tiller spilte mann mot mann de siste to minuttene, men det hjalp ikke for hjemmelaget. KHK-gutta holdt hodet kaldt og dro i land seieren.

Haldor Gudjonsson scorer 4 mål, Danius Matitus 5 mål, Markus Nummedal Bævre 1 måt, Kjetil Gimnes 4 mål, Kjetil Åndal 12 mål, John Magnus Bonvik 2 mål, Bendik Vold Hovde 1 mål, Sigurd Sevaldsen 1 mål og Jonas Haugsgjerd scoret 3 mål.

Med dagens seier tok KHK et lite byks opp fra nedrykksstriden. Laget står nå med 10 poeng etter fem seire. Det er seks poeng foran Skogn og syv poeng foran Stjørdals-Blink.