Jonas Haugsgjerd. Arkivfoto: Atle Bjørnar Bratset

Kristiansund håndballklubbs A-lag var begge i aksjon i dag søndag.

Damene dro til Sunnmøre. Der møtte de bunnlaget Godøy i Godøyhallen. Sunnmørslaget var uten poeng foran dagens kamp. KHK Kvinner, som før kampen toppet sin avdeling i 2. divisjon med syv av syv mulige seire, var soleklare favoritter.

Etter en spillepause på hele fem uker ble det en heller slapp kamp fra gjestenes side. Men det ble seier til slutt, 20-22 ble resultatet. Damene har dermed vunnet samtlige av sine 8 kamper i sesongen så langt. En sterk prestasjon!

– Vi skal ikke skryte på oss en god kamp, for det var den ikke fra vår side, forteller Sissel Ranheim Sæther til KSU 24/7.

– Det var absolutt ikke en kamp – hvor vi sitter igjen med en god følelse. Forsvarsmessig og keeper Haya El Hanafi fungerer, men fremover på banen sliter vi med å plassere skuddene. Vi spiller oss til gode sjanser, men skyter keeperen til Godøy god.

– Vi har hatt fem uker med spillepause og da faller vi litt nedpå. Men en wake-up-call for oss alle var det. Vi er nå gira på å jobbe knallhardt, trening for trening, inn mot neste kamp for å revansjere sesongens dårligste kamp.

Eline Aandahl Måløy scoret syv mål (fire på straffe), Hege Merete Bergsnev scoret seks mål (ett mål på straffe), Sissel Ranheim Sæther scoret tre mål, Sofie Fillingsnes Nilsen og Trine Merethe Rød scoret to mål hver, mens Nora Yvonne Haug Knipscheer og Silje Sørborg scoret ett mål hver.

Tap for herrene

Søndag ettermiddag var det herrekamp mellom KHK og Tiller i Braatthallen. Dessverre ble det et nytt tap for KHK. Kampen endte 25-33.

Lagene var tilnærmet jevngode i den første omgangen og KHK gikk til pause på ledelsen 15-14.

KHK taper kampen i de første 10 minuttene av den andre omgangen. I denne perioden scorer KHK kun to mål, mens laget fra Trondheim scoret 10 mål.

Tiller vinner den andre omgangen med 19 mål, mot KHKs 10. Slikt blir det ikke poenger av.

Jonas Haugsgjerd var spesielt god i den første omgangen, og scoret totalt hele ni av KHKs mål, men det hjalp dessverre ikke.

Danius Matitus scorer syv mål, Ketil Åndal seks mål (to på straffe) mens Markus Nummedal Bævre, Kjetil Gimnes og Eivind Haukenes setter ballen i nettet én gang hver.

KHK lider nå fordi de har en for liten stall. Enklere blir det ikke når laget nå skal spille tre bortekamper på rad.

Neste hjemmekamp for KHK Herre spilles mot Vikhammer i Braatthallen 9. desember.

Neste kamp for damene i 3. divisjon spilles i Braatthallen søndag 19. november klokken 13.00 mot Skaun.