Satyricon til Operafestukene

0
86
Satyricon. Foto: Marius Viken

Operaen i Kristiansund åpnet i dag en tidlig julegave til alle rockefans.

Fredag 9. februar gjester legendene innenfor norsk black-metal Satyricon Festiviteten i Kristiansund.

Etter at de siste strofene i Carmen er over denne fredagen, blir scenen gjort klar for en mektig konsertopplevelse med det internasjonalt anerkjente norsk black-metal bandet. Satyricon ble dannet i Oslo i 1990 og består av Sigurd «Satyr» Wongraven og Kjetil «Frost» Haraldstad.

I 2017 ga de ut plata «Deep Calleth upon Deep» til gode kritikker over hele fjøla. Aftenposten mente blant annet at «Metallegendene fornyer seg igjen, med hell» og trillet 5 på terningen.

Operasjef Line Lønning Andresen gleder seg til å ta imot Satyricon i Festiviteten:

– Dette er en sjanger som ikke har vært representert under Operafestukene tidligere, og vi synes det er spennende å få inn et så stort norsk band under Operafestuke-paraplyen.

I 2015 spilte Satyricon på Den Norske Opera & Ballett i Oslo med Operakoret med på utvalgte låter. Det resulterte i konsertalbumet «Live at the Opera» som nådde #26 på VG-lista.

I operabyen Kristiansund kan vi selvfølgelig ikke være noe dårligere, og Satyricon får med seg Kristiansund Operakor når de spiller i Festiviteten i februar. Det kommer til å bli en mektig konsertopplevelse!

Konserten er fredag 9. februar klokken 22.30 og billettene slippes onsdag 6. desember klokken 10.00.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here