Primacy x Emsky – No Vacancy

0
54
Primacy x Emsky Universal Music

Jim Marius Larsen fra Kristiansund har sammen med bestevennen Emil Andersen fra Stjørdal sluppet sin første single på plateselskapet Eccentric Music.

De kaller seg Primacy x Emsky.

primacy x emsky – no vacancy cover final

Gutta presenterer seg for norsk presse slik:

Vi møtte hverandre i Trondheim, backstage på en gig, og det var starten på eventyret for gutta. Emil går under aliaset Emsky,  har 10 års fartstid som DJ og produsent.

Emil startet med hip-hop som sin hovedsjanger før han og Jim møttes. Jim har produsert og djet siden 2006, hans nisje har vært innenfor Edm/house/future house. Fram til 2017 var musikken kun en hobby, men i januar 2017 bestemte gutta seg for å satse på musikk og brandet «Primacy x Emsky ble skapt.

Dette resulterte i første singleslipp i mai 2017 og har gitt gutta over en million streams som vokser raskt. De har reist rundt og spilt på klubber i hele Norge.

Låta «No Vacancy» er første låt gutta slipper hos Eccentric Music via Universal Music, og de beskiver den slik:

”No Vacancy» er en energisk låt i EDM/futurepop landskapet. Med på vokal har vi den LA-baserte låtskriveren og artisten Taylor Mosley som passer perfekt til låta. Vi har også fått med oss en helt rå gitarist på laget, som gir No Vacancy et organisk sound og et friskt pust.”

Taylor Mosley. Pressefoto.

Torkil Gundersen fra Kristiansund er navnet på gitaristen.

Du hører for tiden No Vacancy på KSU 24/7.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here