KBK tapte nok en gang for Mjøndalen. Foto: Tore Lyngvær

KBK tapte 0-2 mot Mjøndalen på Kristiansund stadion søndag ettermiddag. Kampen ble spilt i nydelig solskinn foran 2256 tilskuere, fikk vi opplyst av speaker Rovik.

Mjøndalen scoret fortjent på overtid i første omgang. Et KBK-frispark mot Mjøndalens mål kommer fort i retur. Amahl Pellegrino får med seg ballen, slår den videre til Michael Stilson, som skyter ballen hardt i mål til høyre for Månsson.

Det var ikke ufortjent. Målet kom som et resultat av konstant press fra Mjøndalen gjennom hele omgangen. 0-1.

Gjestene fra Nedre Eiker hadde langt flere sjanser i den første omgangen enn KBK.

KBK prøver i andre omgang, men kampen punkteres vel når bortelaget scoret kampens andre og siste mål i det 60. minutt.

Jonathan Lindseth med tre KBK-spillere rundt seg får tid nok til å sette ballen nede i Månssons høyre hjørne. 0-2.

Mjøndalen presterte et solid defensivt håndverk på Kristiansund stadion i dag. Selv når Mathias Fredriksen får to gule kort, og blir sendt av banen med et rødt kort, klarer ikke KBK-spillerne å bryte ned forsvarsmuren som møter dem. De får satt et hardt press på gjestene, men de klarer ikke å få ballen over streken.

Søndagens tap er KBKs andre mot Mjøndalen i årets sesong. Mjøndalen vant som kjent 3-1 hjemme i første serieomgang.

Det er vanskelig å se noen lyspunkter på KBKs lag i dag. Enkle innlegg fra siden slåes for langt, skudd mot mål skytes høyt over. Pasninger sitter ikke og angriperne får for lite hjelp når KBK bryter motstanderens angrep.

Akkurat nå er KBK like dårlige som de var mot slutten av fjorårets sesong. Vi vet alle hvordan det gikk.

Det gjenstår nå fire kamper for KBK. Neste kamp er borte mot Ull Kisa mandag 3. oktober klokken 19. Etter det følger Fredrikstad hjemme, Jerv borte og Sandefjord hjemme.

Ingen ting er avgjort i toppen av 1. divisjon. Nå blir det spennende.