KBKs Benjamin Stokke setter inn 0-1 forbi keeper Andreas Linde i cupkampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Cup-eventyret er over for KBK i år. En god andre omgang fra MFKs side var alt som skulle til. Kampen endte 2-1.

Totalt uten respekt for motstander, og etter en vanvittig innsats, ledet KBK 1-0 mot Molde FK på Aker Stadion søndag kveld.

Benjamin Stokke scoret kampens først mål etter 8 minutter.

Torgil Øwre Gjertsen blir oppspilt på venstresiden av Liridon Kalludra. Trønderen sprinter fort oppover, med full kontroll over ballen. Han kommer seg nesten helt ned til cornerlinjen. Han slår ballen kort og lavt inn til Benjamin Stokke, som kjølig styrer ballen i mål, til venstre for Moldes gode keeper Linde. 1-0.

Noen minutter tidligere hadde Stokke skutt ballen i stanga. KBK hadde flere gode sjanser tidlig i den første omgangen.

Molde virket overrasket over KBKs høye press og tempo, og laget fra Kristiansund kunne ha ledet med flere mål, hadde det ikke vært for Moldes gode keeper Andreas Christopher Linde.

KBK får en værst mulig start på den andre omgangen da Aliou Coly feller en Moldespiller innenfor 16-meteren. Coly er heldig som ikke får sitt andre gule kort i kampen. Straffen er korrekt blåst av Ola Hobber Nilsen.

Kaptein Bjørn Bergmann Sigurdarson skyter ballen høyt over mål. Han trur nesten ikke sine egne øyne. Det står fortsatt 1-0.

Det er et helt annet Molde-lag som kommer på banen i den andre omgangen, likevel henger KBK lenge med i kampen. Men etter hvert begynner fysikken å skille lagene.

I løpet av to-tre minutter rakner det for KBK. Først scorer innbytter Erling Braut Håland med hodet over keeper Knezovic. Kort tid etterpå spilles Martin Ellingsen opp av Joona Toivio. Ellingsen lobber ballen over keeper Knezovic og i mål.

KBK har nå spillepause fram til hjemmekampen mot Tromsø søndag 10. september.