Torsdag 29. september inviterer Kom Kultur til nok en inspirasjonskveld med Appetitt for Nordmøre.
Nordmøre er full av råvarer til lokal matproduksjon og serveringssteder av høy kvalitet, og Kom Kultur ønsker å inspirere, informere og vise fra hvilke kvaliteter som ligger i vår region. Appetitt for Nordmøre-kveldene baserer seg på korte og underholdende foredrag med pådrivere for mat og drikke fra Nordmøre.
Foredragsholderne på Appetitt for Nordmøre vol. II er Einar Wikan prosjektleder for Smølabonan, Smyl Brenneri, Stian Stensønes Lillehaug fra Bryggekanten Brasserie & Bache Bar og Knut Garshol fra Klippfiskbutikken. Garshol vant for øvrig 1. plass i årets bacalaokonkurranse, som du også får en smak av. Smølabonan er nok kjent for de fleste og vi ser frem til et engasjerende foredrag fra prosjektleder gjennom 14 år, Einar Wikan. Smyl Brenneri er derimot et nyopprettet brenneri på Smøla, som fokuserer på whisky av høyeste kvalitet med lokale råvarer. Stian Stensønes Lillehaug fra Bryggekanten, er brennende engasjert i bruken av lokale råvarer og er en ekte matkunstner.
Operaen i Kristiansund underholder oss med innslag fra Donna Bacalao, sammen med Rune Tylden og Operakoret. Kristiansund Kunstforening har også utstilling i forbindelse med KKKK-festivalen, og det vil bli mulighet til å ta en titt på utstillingen til festivalkunstneren Line Schjølberg.
Appetitt for Nordmøre vol. II arrangeres i Kunstforeningens lokaler torsdag 29. september, klokken 19:00. Arrangementet er åpent for alle, og det vil bli lett servering.
Alle foto: Studio 400 / Karolina Gorzała