Nora Yvonne Haug Knipscheer scoret fire mål mot Langevåg i dag. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHKs kvinnelag vant 29 – 19 mot Langevåg i Idrettshallen søndag ettermiddag. Stillingen ved pause var 16-7.

KHK startet kampen veldig bra. I den første omgangen ledet de hele 9 – 2 etter nesten 20 minutter. I denne perioden slapp ikke laget inn et mål i en periode på nesten 18 minutter. Da forsvarte laget seg meget godt, og keeper Haja El Hanafi reddet mange skudd.

Men etter en til tider meget underholdene og god første omgang, slipper KHK motstanderen inn i kampen igjen. Den andre omgangen er kvalitetsmessig ikke i nærheten av det som ble vist fram i to tredjedeler av den første.

At hjemmelaget vinner den andre omgangen med kun ett mål (13 – 12) sier sitt.

Moro å spille håndball igjen

Etter å ha tatt ett års pause, for å prioritere skole, er Nora Yvonne Haug Knipscheer tilbake på vingen. 18-åringen har spilt håndball siden 6. klasse. Nå synes hun det er moro å spille håndball igjen. Hun hadde kanskje sin beste kamp i KHK-drakta i dag, og scoret 4 mål. Hun fikk også en to-minutters utvisning bokført i protokollen.

– Jeg har alltid spilt ving, og trives og spiller best der. Hurtighet og spenst er veldig viktig på vingen, og det er der jeg har mine sterke sider, sier hun.

Nora Yvonne tror laget er litt sliten etter å ha spilt kamp også i går. Lørdag slo de Sverresborg 2 i Braatthallen.

Les mer om det her.

– I tillegg får vi noen to-minuttere (3 stk), og da blir vi litt stresset.

Hege Merete Bergsnev scorer 9 mål, Trine Merete Rød 5 , Sofie Fillingsnes Nilsen og Nora Yvonne Haug Knipscheer 4 hver, Sissel Ranheim Sæther og Eline Åndal Måløy 3 mål hver og Matilde Løwe scoret ett mål.

Leder sin avdeling

KHKs kvinnelag leder nå sin avdeling i 3. divisjon med seks poeng etter å ha vunnet alle sine tre første kamper. Laget fra Kristiansund er det eneste som har spilt tre kamper i årets serie.

Neste helg skal de igjen spille to kamper. Lørdag møter der Volda 2, mens Langevåg igjen er motstander i Sulahallen søndag.