Markus Nummedal Bævre scoret et viktig mål som økte KHKs ledelse til 32 - 29 mot Skogn, når det stod igjen to minutter og tolv sekunder av kampen. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK vant 33-31 mot Skogn fra Nord-Trøndelag i Braatthallen lørdag ettermiddag. Stillingen ved pause var 15-12.

Kampen var svært underholdende og spennende helt til dommerne blåste av kampen.

Det var voksne karer som hadde tatt turen til Kristiansund i dag. KHKs lettere spillere hadde sitt svare strev med å stoppe trønderne, både i forsvar og i angrep. Heldigvis har hjemmelaget spillere som garanterer mange mål, dermed ble det seier også i dag. Vi må heller ikke glemme keeperne Ole Horder og Elias Valentin Gjægtvik Mjønes. Begge hadde flere gode redninger i dagens kamp.

Hallvard Storbukt (drakt) nummer 69) scoret et par svært viktige mål mot slutten av kampen og fikk prisen som beste spiller på hjemmelaget. Han scoret seks mål i dagens kamp.

– Det var en hard kamp mot en motstander med tøffe mannfolk, sier Markus Nummedal Bævre (drakt nummer 9) til ksu247.no.

– Det gikk ganske bra forsvar og til tider bra i angrep. Jeg kunne ha satt noen flere sjanser, men det var vanskelig å jobbe på streken i dag.

Markus, som er 18 år gammel og kommer fra Kristiansund, scoret to mål fra streken i dag.

I tillegg til Bævre og Storbukts nettkjenninger scoret Ketil Åndal ni, Jonas Haugsgjerd åtte mål, Danius Matitus seks mål og Halldor Gudjonsson scoret to mål. Islendingen brukes forsiktig etter en kneskade og spilte kun i første del av den første omgangen.

Klubben har et mål om en topp-fire-plassering i år. De møter en del nye lag fra Trøndelag, etter at forbundet rokerte om på seriesystemet i år. Dermed slipper klubben blant annet dobbelthelger med kamper i Bergen.

KHK topper nå tabellen og står med to seire av to mulige så langt i 2. divisjon. Forrige helg  slo de Stjørdals-Blink 34-23.

KHK starter årets sesong med tre hjemmekamper. Lørdag 24. september kommer NTNUI Håndball til Kristiansund for å spille håndball i Braatthallen.

Det blir mer håndball i Braatthallen i kveld. Nå klokken 18.40 spiller KHKs damelag hjemmekamp i Braatthallen mot Sverresborg 2.