Jonas Haugsgjerd scorer på Tynsets beste spiller keeper Kim Hansen. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHKs herrelag tapte søndagens kamp mot Tynset i 2. divisjon. Sluttresultatet ble 24-27.

Ved pause var stillingen 15-14.

Det var en stort sett jevn forestilling publikum ble vitne til i Braatthallen søndag ettermiddag.

Vertene tapte kampen siste halvdel av den andre omgangen. På stillingen 20-20, drar Tynset fra KHK. I løpet av en kort periode scorer gjestene fire mål, KHK ingen. Fem og et halvt minutt før kampslutt er stillingen 21-27, og KHK har resignert.

Det oppsto litt dramatikk da Tynsets trener Zarko Pejovic fikk sitt andre gule kort, og rødt, for munnbruk. Pejovic ble dermed sendt ut på gangen.

Danius Matitus ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Jonas Haugsgjerd startet kampen, men måtte etter kort tid sette seg på benken etter å fått et kne i låret. Da hadde han rukket å score 4 mål, pluss to assist. I tillegg spilte heller ikke Halldor Gudjonsson. Igjen er det kneet som plager islendingen.

Før Kampen tok KHKs trener Kjetil Gimnes, og et par spillere, avskjed med Kjetil Åndal, som nå spiller i eliteserieklubben ØIK Arendal. Foto: Atle Bjørnar Bratset

Kamprapporten forteller at Hans Emil Herlofsen scoret ett mål, Shams Seifert ett mål, Danius Matitus syv mål, Kjetil Gimnes to mål, Bendik Vold Hovde åtte mål, Sigurd Sevaldsen ett mål og Jonas Haugsgjerd scoret fire mål.

1-2-tre! Flott mål av Bendik Vold Hovde. Foto: Atle Bjørnar Bratset

Neste helg møter KHK Vålerenga i Braatthallen. Kampen spilles lørdag klokken 13.30. Vålerenga er i skrivende stund topplaget i divisjonen, med kun to tap.

Damelaget

KHKs damelag vant 25-17 mot Godøy søndag.

Dessverre er damelaget uten av kampen om opprykk til 2. divisjon etter at de fredag, for andre gang på én uke, tapte mot Elnesvågen. Fredagens kamp i Frænahallen endte 39-29 til Elnesvågen.