Konserthelg på kinoen

0
123
Kinosjef Linn Runa Schnell Kvalvåg er klar for konserthelg på Caroline kino, her med Karpe Diem effekter (Foto: Linn Inger Angell)

Rett før det braker løs med Star Wars i neste uke, slår kinoen til med en konsertpreget helg med Prince og Karpe Diem på menyen.

Musikken skal ha noe for enhver smak, og kan berøre flere generasjoner. Den kjente og kjære hip-hop duoen er ute med en ny film, denne gang Adjø Montebello som kinoen vise både på torsdag, fredag og lørdag.

KSU 24/7 utsendte reporter fikk en sniktitt på Karpe Diem-filmen, og kan love at Karpe-fans fra nordvestlandet ikke kommer til å bli skuffet.

Senere på lørdagskvelden kan du oppleve en digitalisert og flott konsertopplevelse med Prince fra 1987, nemlig Sign O’ The Times.

– Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger da vi viste David Gilmour – Live in Pompei tidligere i høst. Derfor kjører vi på med en musikk-konsept nå rett før Star Wars inntar salene i neste uke. Under Princekonserten på lørdag vil det også være mulighet for å kjøpe øl eller vin, forteller Linn Runa Schnell Kvalvågm kinosjef i Nordisk Film Kino Kristiansund. 

For flere kulturelle opplevelser denne helgen les Helgeguiden uke 49 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here