Halldor Gudjonsson scoret åtte mål, og var tidvis god mot Vålerenga søndag ettermiddag. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHKs herrelag tapte 2. divisjonskampen mot Vålerenga søndag ettermiddag. Sluttresultatet ble 25-36, etter 13-16 ved pause.

img_3459

Laget fra Oslo ledet gjennom nesten hele kampen. KHK gjorde noe spede forsøk for å utligne, men ble hele tiden kontret av et raskt og effektivt bortelag. I den andre omgangen scoret Vålerenga hele 20 mål, mot KHKs 12.

img_3558

Hjemmelaget straffes også fordi de har for mange utvisninger. Tre av spillerene til KHK måtte sitte ute i to minutter. Islendingen Gudjonsson fikk fire minutter (2×2) på benken. Vålerenga hadde fullt lag i 58 minutter av kampen.

På stillingen 17-20 i andre omgang fikk Vålerenga straffe og en KHK-spiller ble utvist. Noen minutter senere er stillingen 17-25.

img_3540

I en liten periode hadde KHK kun fire utespillere på banen.

Halldor Gudjonsson scoret åtte mål, Johan Niva scoret syv, Bendik Vold Hovde og Jonas Haugsgjerd tre hver, Kjetil Åndal to mål og Hallvard Storbukt Jonas Wårle med ett mål hver.

img_3510

Keeper Ole Horder var tidvis god og pyntet på sluttresultatet med flere gode redninger.

Etter syv spilte kamper i 2. divisjon står nå KHK med to seire, fem tap og fire poeng.