KHK røk ut av NM-Cupen søndag ettermiddag. Arkivfoto: Sissel Ranheim Sæther

KHKs herrelag er ute av NM Cupen etter å ha spilt 20-44 i en kamp søndag ettermiddag.

Motstander i dagens kamp var eliteserielaget Kolstad fra Trondheim. KHK spiller i 2. divisjon avdeling 2. Disse to lagene møttes også i en cupkamp i fjor. Da ble sluttresultatet 12-34 i favør laget fra bartebyen.

KHK ledet 1-0 etter ett minutt av dagens kamp. I resten av omgangen, og kampen, var gjestene i ledelsen konstant. Etter 23 minutter ledet Kolstad med 11 mål (10-21).

Igjen imponerer Kjetil Åndal med 6 mål i første omgang. Pauseresultatet var 14-23.

I den andre omgangen er det igjen Åndal som scorer først for vertene (15-23). Etter dette målet skulle det gå hele 11 minutter før hjemmelaget scoret igjen. Da var det Bendik Vold Hovde som reduserte til 16-31.

Åndal scorer totalt 10 mål i kampen.

Positivt er det at KHK unngikk utvisninger i kampen. 2 spillere fikk advarsler fra dommerne. Kampen måtte utsettes en halv time da dommerne var forsinket i et fly inn til Kvernberget.