KHKs damelag vant cupkampen mot Midsund tirsdag kveld. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHK Dame spilte cupkamp hjemme mot Midsund i Braatthallen tirsdag kveld. Kampen endte med hjemmeseier 21-18.

IMG_9325Midsund lå i føringen gjennom store deler av kampen. Det var først mot slutten at damene fra Kristiansund klarte å omsette en høyere andel sjanser til mål.

IMG_9254

KHK sølte bort alt for mange sjanser i kampen. Damene mistet ballen, sendte pasninger upresist og klarte ikke å score på svært mange av sine 100 prosent sjanser.

Trener Kjetil Gimnes mente dette var en typisk “første kamp i sesongen”.

I første omgang sviktet noen av langskytterne ved flere anledninger. I løpet av 15 minutter i første omgang hadde KHK-damene kun scoret tre mål. I denne perioden virket det som flere av angrepsspillerne vegret seg for å gå på mål.

Fersk trener av damelaget Kjetil Gimnes lover nå knallhard trening for damene i tiden fram mot sesongstart på Sunnmøre i midten av neste måned.

IMG_9327Onsdag starter cup eventyret for KHKs herrer. I Braatthallen onsdag klokken 19.00 tar de imot eliteserielaget Kolstad fra Trondheim.