Jean Alassane Mendy jubler for scoring. Fra kampen KBK - FK Haugesund. Foto: Anders Tøsse / NTB Scanpix

KBK slo FK Haugesund 3-2 på Kristiansund stadion i kveld. Alle de fem målene kom i andre omgang og ble samtlige scoret av KBK-spillere!

KBK hadde flere store sjanser som burde ha gitt mål i den første omgangen. Bamba skyter like utenfor, Kalludra smeller ballen i stanga og Benjamin Stokke header ballen utenfor mål.

Erik Huseklepp burde også ha scoret da han kom alene mot keeper McDermott. Heldigvis for hjemmelaget skyter Huseklepp over mål.

Qaka pådrar seg sitt tredje gule kort for sesongen da han kaster ballen i frustrasjon etter en dommeravgjørelse. Det betyr at Qaka ikke skal spille kamp hjemme mot Sogndal neste søndag.

Så starter målfesten

KBK sjokkåpner med å score mål i andre omgangens første minutt.

Det er Liridon Kalludra som er arkitekten. Han frispiller Benjamin Stokke, som vender seg raskt for å skyte med venstrefoten. Ballen går i mål til høyre for FK Haugesunds keeper. 1-0.

Så følger en periode som gir tre mål.

På et innlegg fra Erik Huseklepp går KBKs keeper Sean McDermott opp i duell med en FK Haugesunds Vegard Skjerve. Ballen ender i nota bak McDermott. Den irske keeperen mener seg taklet og vil ha frispark, men dommeren blåser mål. I frustrasjon etter målet pådrar McDermott seg et gult kort fordi han snakker til linjemannen. Målet krediteres uansett som et selvmål.

2-1 til hjemmelaget sørger Sondre Sørli for når klokken passerer 59 minutter. Kristiansunderen spiller seg selv gjennom FK Haugesunds forvar for egen maskin. Vel framme foran mål skyter han hardt med venstrefoten nede til venstre for Haugesund-keeperen. En nydelig prestasjon av Sørli.

Dessverre utligner gjestene på et selvmål av Dan Peter Ulvestad etter 63 minutter. På et innlegg fra KBKs venstre side skal kapteinen spille ballen ut til corner eller innkast. Dessverre blir det et sleivspark som går utagbart over keeper McDermott. 2-2.

Den elleville omgangen avsluttes målmessig av Jean Alassane Mendy, som rett før var byttet inn for Bamba. På et langt innlegg fra Jonas Rønningen dukker Mendy opp på bakerste stang. Der header han ballen utakbart til venstre for Haugesunds keeper. 3-2.

Etter fire tilleggsminutter blåser dommeren av kampen. KBK har slått FK Haugesund 3-2 på Kristiansund Stadion etter å ha scoret alle de fem målene. Det er KBKs tredje seier for året.

KBK hopper dermed opp på en 13. plass med sine 11 poeng. Seieren i kveld er KBKs tredje i årets sesong.

Neste kamp for KBK er borte mot Verdal i cupen kommende onsdag.

Neste helg er det også hjemmekamp. Da kommer Sogndal på besøk.