KBK har endelig tatt sitt første poeng på bortebane i eliteserien.

På Alfheim stadion i Tromsø i kveld endte kampen Tromsø – KBK 1-1.

Begge målene kom i den første omgangen.

Thomas Olsen stikker foten fram på et Tromsø-frispark, og ballen passerer forbi Sean McDermott i KBK-målet. 1-0 på Alfheim.

I den første halvdelen av omgangen er Tromsø klart best, der de presser høyt og nekter KBK spillerne rom til å starte sitt eget spill.

I denne perioden har KBK noen spede forsøk på godt spill, samt noen halvsjanser.

Utover i omgangen kjemper bortelaget til seg et initiativ, som belønnes etter 40 minutter med en utligning.

Etter flott spill oppe på Tromsøs høyre banehalvdel legger Christoffer Aasbak ballen inn med venstrefoten. Noen meter ut fra målet rager Benjamins Stokke høyest, og setter ballen med pannebrasken nede til venstre for Tromsøs keeper keeper Gudmund Taksdal Kongshavn. Det står 1-1 på Alfheim.

Etter antall sjanser foran KBKs mål i den andre omgangen er KBK både heldige og gode som kan ta med seg ett poeng hjem til Kristiansund. Gutan hadde nok fortjent ett ekstra mål, men flere scoringer klarte de ikke å produsere mot et KBK-lag som nå begynner å bli riktig så varme i sine eliteserietrøyer.

Neste hjemmekamp for KBK spilles lørdag 13. mai klokken 18.00 mot Lillestrøm.

16. mai klokken 18.00 skal KBK spille borte mot Vålerenga IF.