Jean Alassane Mendy har scoret mot RBK. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

KBK spilte uavgjort 3-3 mot serieleder Rosenborg mandag kveld.

Etter 0-2 i første omgang, snudde hjemmelaget kampen i den andre.

Etter fantastisk innsats fra hele laget toppet det hele seg når Sondre Sørli scorer kampens femte mål, og det står 3-2 til hjemmelaget. Men en dansk angriper med ekstreme ferdigheter redder poenget for RBK. Kampen ender 3-3.

RBKs islandske spiss Matthias Vilhjalmsson scorer kampens første mål.

Jørgen Skjelvik legger ballen inn i feltet fra KBKs høyre side. Islendingen kommer seg foran Ulvestad og header ballen til venstre for McDermott. Fortjent etter sjanser.

Rett før pause scorer Rosenborg igjen. Nok et lang innlegg inn i feltet. Der får Vilhjalmsson stå upresset. Han bryster ballen ned til Anders Konradsen som skyter ballen i mål bak en utrusende McDermott. RBK virker å ha kontroll på kampen.

Men Jean Alassane Mendy ønsker å gjøre sitt.

På to innlegg fra Christoffer Aasbak setter Mendy ballen i nota bak Andre Hansen. I begge tilfellene står RBK-forsvarerne igjen som artister. Målene kommer i det 53 og 59 minutt. En perfekt start på den andre omgangen for vertene. Tv-bildene viser senere at KBKs andre mål er et selvmål av forsvarer Tore Reginiussen.

Så scorer KBK igjen. 3-2 blir det når Jonas Rønningen fosser gjennom en rekke RBK-spillere. Han sender så ballen ut til Sondre Sørli. Kristiansunderen løper med ballen noen meter før han bruker venstreslegga. Ballen går inn ved stolperota til venstre for keeper Andre Hansen. En utrolig utvikling i kampen.

Dessverre holder det ikke helt inn. På en RBK-corner på overtid heades ballen ned til Nicklas Bendtner. Dansken skyter ballen gjennom McDermotts føtter, og i mål. 3-3!

Neste kamp for KBK er borte mot Strømsgodset søndag 9. juli klokken 18.00.