Fotballklubben Livepodcast til Kristiansund

0
47
Fotballklubben Livepodcast kommer til Kristiansund (Foto: Facebook-arrangement)

Skjærvafest gjør det igjen og slår til med nok en live-podcast. Denne gang kommer Fotballklubben Livepodcast med Aleksander Schau og Thomas Aune

To dager før KBKs bortekamp mot Rosenborg skal den populære duoen komme til baillbyen for å ta tempen på fotballfeberen. Det blir lokale gjester og mye moro på Grand Hotell denne kvelden.

Festivalsjef Tommy Reite gir arrangementet tommel opp,

– Jeg er en fotballidiot selv så jeg ser veldig fram til denne kvelden, sier han til KSU 24/7.

Podcasten startet som et samarbeid mellom Thomas Aune og Aleksander Schau om et beskjedent helgeprogram på NRK P3 som het FK Fotball. Det ble etterhvert 350 sendinger med enorme lyttertall, 4 bøker, 6 år i TV 2 med tett jobbing med Premier League og nå altså podcastsuksessen Fotballklubben.

Nå tar de seg en Norgesturne for å svare på de mange spørsmålene de har fått fra lyttere igjenom de 13 siste årene. På turneen besøker de fotballfans fra hele landet med sin livepodcast der publikum får en blanding av anekdoter, gjester, idiotiske frisyrer, Tysklands-elskende engelskmenn og verdens styggeste fotballsanger, samt aktuelle gjester. Det vil også settes av god tid til å svare på spørsmål fra publikum i salen.

Tidligere har Skjærvafest arrangert podcasten Krisemøte med Kyrre Holm Johannessen og Kristopher Schau.

Fotballklubben Livepodcast kommer til Kristiansund 15.mars

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here