Kristiansund BK vant 3-1 borte mot Levanger på Moan kunstgress i ettermiddag. I en magisk periode i andre omgang virket laget født på nytt. I løpet av to-tre minutter scoret Sondre Sørli og Jean. A. Mendy hvert sitt mål. Nevnte Sørli rakk også å fylle på sin målkonto på tampen av kampen.

KBK har nå 48 poeng, og en ny kamp tilgode hjemme mot Sandnes Ulf.

Bommet på straffe

I først omgang blir Sverre Økland felt inne i Levangers 16-meter og dommeren blåser helt riktig straffespark.

Jean A. Mendy skyter straffen til keeper Ola Ryggs høyre side, i høyde midt mellom tverrliggeren og gressmatta. Dessverre for Mendy og KBK får Rygg en hånd på ballen. Mendy rekker fram til ballen, men header den rett i fanget på keeperen.

Like etterpå blir Levanger idømt en corner. Ballen slås inn fra Månssons høyre side. Ballen pannes videre til forsvarer Bent Sørmo som header den hardt i mål.
Omgangen ebber ut og det står 1-0 til hjemmelaget ved pause.

I det 64. minutter får Rocky Lekaj en nydelig pasning fra Coly. Lekaj kommer seg etter hvert fram til Levangers venstre side. Her slår han ballen inn foran mål, der får Sondre Sørli en fot på ballen. 1-1.

Et par minutter før hadde trener Michelsen erstattet Bamba med Sørli.

Etter 66 minutter sender Kamer Qaka en nydelig gjennombruddspasning til Mendy. Mendy setter ballen kjapt under Ola Rygg og ballen triller i mål. KBK har snudd og leder nå 2-1.

I det 77. minuttet får Levanger et frispark utenfor KBKs 16-meter. Bendik Bye skyter ballen i treverket mellom stanga og tverrliggeren.

I det 93. minutt får KBKs sitt tredje og kampens siste mål. En Ola Rygg på bærtur rundes lett av Sondre Sørli, som løper rett mot Levangers mål. 1-3.

Tabelltoer Sandefjord spilte i dag uavgjort 1-1 borte mot Åsane i Bergen. Spillerne fra hvalfangerbyen har nå 43 poeng.

Jerv fra Grimstad, med sine 42 poeng, spiller bortekamp mot Fredrikstad mandag kveld 19.00. Skulle de vinne den kampen inntar de tabellens nest øverst posisjon.