Forening i Kristiansund mottok to priser for samfunnsengasjement

0
410
Lokalforeningen var nylig på nasjonalkongress og mottok to priser der for sitt samfunnsengasjement.Nederst fra venstre: Monica Castro, Rita Lystad, Veronika Aabak Haugnes, Carina Meek. Øverst til venstra: Erick Castro, Emil Golmen, Ivar Møst, Cato Alexander Røymo Gravem.

Ledertreningsorganisasjonen JCI Kristiansund utmerket seg under JCI Norways Nasjonalkongress på Fornebu forrige helg.

Foreningen mottok pris for Norges beste lokale samfunnsengasjement i rollen sin som medarrangør for Barnas Tahiti. I tillegg fikk de utmerkelsen landets beste lokale fredsprosjekt for tredje år på rad. Det er allerede planer om å videreføre prosjektet som heter Go’ jul t aille, hvor tradisjonen er å støtte en viktig aktør for de svake i samfunnet. Tidligere har JCI støttet Krisesenteret, Varmestua og Frelsesarmeen.

Medlem i foreningen, Veronika Aabak Haugnes er svært fornøyd med prisutdelingen:

– Vi synes det er fantastisk å få utmerkelsene, for det viser at vi gjør noe som er bra her i lokalsamfunnet og som reklamerer Kristiansund til andre foreninger i Norge.

Tidligere var JCI merkjent for cruisedagene i Kristiansund. Foreningen ble lagt ned på 90-tallet og startet igjen av Monica Castro og Rita Lystad i 2011. JCI er en frivillig forening som utvikler unge ledere mellom 18-40 år og har som mål å bidra til samfunnet.

Les også: Veldedighetspakke til Nordmøre krisesenter

Les også: Spinnvill konkurranse på Barnas Tahiti

Les også: Med sosiale medier på agendaen

DEL